APRENEM A SER MÉS MUSICALS en BALLAR SWING

del 10 d'abril al 26 de juny

 

OBJECTIU:
Per ser musicals, entre altres coses, cal escoltar la música, saber fixar-se en els elements més destacats i, després, expressar-los en el nostre ball. I això és el que farem en aquest curs.

DINÀMICA:
A cada classe treballarem un aspecte de la musicalitat (caràcter, accents, patrons, dinàmica....). Triarem quatre cançons. Cadascuna l'escoltarem tres vegades. La primera servirà per explicar els seus aspectes bàsics i parar atenció als elements que intentarem expressar en el ball. La segona vegada la ballarem tots individualment, intentant fixar-nos en la música i reproduir en el ball el que hem analitzat mentre l'escoltàvem. La tercera vegada farem el mateix, però ballant-la en parella.

REQUERIMENTS:
S'hi pot apuntar tothom qui sàpiga fer amb facilitat un swing out.

OBSERVACIÓ:
Cal apuntar-s’hi en parella.

PROFESSORS:
Mercè Garric i Jaume Rosset
La Mercè i el Jaume fa més de vint anys que ballen lindy hop. L'aspecte que sempre els ha interessat més és la musicalitat, la capacitat d'expressar en el ball allò que proposa la música. En les seves classes sempre han treballat aquesta part del ball i han fet nombrosos cursos i tallers específics sobre el tema. Són uns dels responsables del web Swing This Music i del canal de Youtube del mateix nom, on es poden trobar molts recursos per entendre millor la música swing i ser més capaços d'expressar-la en el ball.

HORARI:
Dimecres, de les 20:30 a les 21:30

DATES:
Del dimecres 10 d'abril al dimecres 26 de juny (excepte el dia 24 d'abril i el dia 1 de maig)

LLOC:
Nova Jazz Cava, Passatge Tete Montoliu, Terrassa

PREU:
75,-€ per persona.

 

 

 Inscripcions                                 Professors                           Horaris de les classes                         Presentació